Beställning av jullåda

Utlämning mellan 14 – 23 december


Vi hjälper dig rädda julen ❤️

Vi ställer in årets julbord med tanke på de senaste restriktionerna från myndigheterna. Vi vill naturligtvis också göra vad vi kan för att minska smittspridningen.

Jullåda
Vi kommer i stället för julbord att erbjuda jullådor med utvalda läckerheter från det traditionella julbordet, men även med små överraskningar. Det kommer att finnas sill, lax, kockens julsylta, dovhjortspastejmousse, julskinka, roslagsprinsar, surkål och mycket mer. Självklart även lite av julens sötsaker.

Antal
Vi anpassar lådans innehåll efter det antal personer ni önskar. Beställer ni för 1 person gör vi en individuell låda anpassad för 1 person. Tar ni en låda för 2 personer är maten anpassad för att räcka till 2 personer. Är ni 4 personer så gör vi en låda för 4 osv.

Pris 395kr/ pers

Utlämning av lådorna sker utanför Vallentuna kulturhus mellan kl. 10:00-15:00 t.om den 23 december. Leverans är också möjligt kostnadsfritt inom Vallentuna centrum. För övriga Vallentuna är leveranskostnaden 150kr. Vid leverans sker betalning med Swish eller förskottsbetalning.

En jullåda med guldkant